giacomoRandazzo.it

  

Bästa artiklarna:

  
Main / Cocoyl sarcosine cosmetics grossist

Cocoyl sarcosine cosmetics grossist

Relevans Transaktionsnivå Svarsfrekvens. Leverantörstyper Handelsförsäkring. Leverantör Ett premiummedlemskap för högre leverantörer. Leverantörsplats. Färdig att skeppas. Provbeställning Gratis prover. Kontakt för gratis frakt. Lagring av Cocoyl Sodium Sarcosinate Håll behållaren stängd när den inte används.

Om oss 1. Mer än tio års erfarenhet av kemisk export Vi har producerat kemiska mer än femton år. Mer än 10 års erfarenhet av kemisk export. Sodium Cocoyl Sarcosinate 61791-59-1. Snabb leverans i lager Sodium Cocoyl Sarcosinate 61791-59-1. Kontakta leverantören. Cas nr Cocoyl sarcosine sodium CAS 61791-59-1. Sodium Cocoyl Sarcosinate cas 61791-59-1. CAS-nr. Sodium Cocoyl Sarcosinate.

Hög kvalitet 61791-59-1. Låt oss veta om dina marknader har speciella krav. Den andra är att den kan minska tvålens PH-värde, mildhet och låg irritation, det är det bästa råmaterialet för att producera neutral tvål.

Används i rengöringsmedel: Det är mildhet och kan generera rikt och känsligt skum, ta bort smuts effektivt. Du kan skicka dina produktspecifikationer och förfrågningar, vi tillverkar produkterna enligt dina önskemål. Det är med lämpligt skum och god rengöringsförmåga, har utmärkt anpassningsförmåga till hårt vatten; 3. Det kan sönderdelas av biologi snabbt.

Det är tillämpligt på olika typer av varor i fast, flytande, pasta, pulver och andra former; det kan också användas för alla typer av krämsystem, som en extra emulgerande effekt, som används för att öka produktens fukt och plåster.

Det kan effektivt reparera skadat hår och ha antiseptisk och antistatisk effekt i en sur miljö; det visar utmärkt effekt på håret. Det är tillämpligt på produkter i transparent system eller pärlrengöringskräm, schampo, badkräm, tvål, tvättmedel, tandkräm, rakkräm och industriprodukter. Högkvalitativa fettsyror Sodium cocoyl isethionate 61789-32-0.

CAS 58969-27-0 Surfactant Sodium cocoyl isethionate. Hög renhet 61789-32-0 med Sodium cocoyl isethionate. Kosmetisk kvalitet Sodium Cocoyl Glycinat. Triclosan är ett slags antimikrobiellt brett spektrum, används ofta i tvål, tandkräm och andra dagliga kemikalier. Det kan göras till genomskinliga, högt kondenserade flytande produkter efter upplösning i ytaktiva ämnen. Denna produkt har låg toxicitet och ingen stimulans för hudtoxikologiska inspektioner.

Om produkten och leverantörerna: Ett brett utbud av natriumcokoylsarkosinatalternativ är tillgängliga för dig, såsom bedövningsmedel, farmaceutiska mellanprodukter och näringsförstärkare. Du kan också välja mellan medicinskvalitet, kosmetisk kvalitet.

Samt från gratisprover. Det finns 25 natriumkokoylsarkosinatleverantörer, huvudsakligen i Asien.

(с) 2019 giacomoRandazzo.it